måndag 23 februari 2009

0,85 i neutrofila

På uppåtgående, men inte tillräckligt bra! Blä! De ska vara minst 1,5, men när de väl har börjat gå upp så kan det gå ganska fort, tröstade sjuksköterskan mig.

Fortsatt penicillin och så nya prover imorgon! Jag är nästan inneboende på Vårdcentralen - är där fasiken varje dag numera.

Det som är SKIT är att jag tycker att det är så jävla tråkigt att inte få komma ut och träffa folk! Det är fan som att sitta i fängelse. Jag ser fram emot imorgon när jag ska till Vårdcentralen och träffa mina kompisar pensionärerna - de är dom enda som jag "socialiserar" med nuförtiden.

Ja, jag är en surpuppa idag eller som A säger; Surpumpa.

L sade att han hade sett en trafikant på teve. Jaha, sa jag stolt och tyckte att jag hade en bildad son med imponerande vokabulär.... tills jag såg att han pekade på en elefant och bestämt hävdade att en trafikant är en sorts liten elefant.

Såna grejor får mig att skratta. Som den där gången när L var säker på att talgoxe var en tjur eller när jag frågade A om han ville ha mer dricka och han svarade - Nej tack, jag vill inte ha mer dricka, kram Rodney.

A-K

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna att det vänder fort för dig! Själv ska jag in i morgon o få FEC nr 2.. (om proverna vill)

    Sköt om sig!
    Ökande-vitablodkroppar-kram från skalle-per

    SvaraRadera
  2. Tackar för kramen - den hjälpte! Hoppas att du fick din andra dos av FEC! Jaså, du har anslutit dig till oss andra ollonskallar! Det är helt bisarrt egentligen, eller hur?
    Kram tillbaka! A-K

    SvaraRadera