onsdag 29 april 2009

Blås i partytutan - cellgiftsbehandling klar!!!!

Sista cellgiften är avklarad och picc-linen är utdragen. Kvar finns bara röd, irriterad hud och ett pyttesår där slangen har suttit! Hurra!

Nu är jag rödmosig som värsta försupna jultomte i snöyra och ska gå och lägga mig ett tag.

Jag skriver mer en annan dag!

Kram på er! A-K

8 kommentarer:

  1. Grattis, eller vad man säger till en sån sak! Det måste kännas så jätte skönt. Själv fick jag min näst sista idag, tror jag iallafall. En pet-röntgen om två veckor skall få utvisa det!
    Sköt om dig!
    Styrkekram Kamilla

    SvaraRadera
  2. Försöker om och om igen få in en kommentar till dig här, men det verkar inte lyckas.. vi får väl se nu!? Det jag vill säga var Grattis, eller vad man nu kan säga. Det måste kännas helt underbart att det är slut på skiten!
    själv har jag förhoppningsvis fått min nästsista idag.
    Önskar dig en underbar valborg och helg.
    kram Kamilla

    SvaraRadera
  3. Härligt!! Nu är det gjort!! Hoppas du slipper de värsta biverkningarna den här gången, och hur som helst, om de slår till är det skönt att kunna tänka att det är inga fler kurer!! Jag har nog inte riktigt fattat det än!! :) Kram Fia

    SvaraRadera
  4. Grattis Grattis...

    Själv kör jag på... så det ryker om det...

    Cyto nummer 3 idag...

    Kram Pys

    SvaraRadera
  5. Kamilla: Kommentarerna måste godkännas av mig först innan de publiceras, så de syns inte direkt. Grattis till din nästsista cyto! Det känns helt underbart med den sista avklarad, men lite overkligt på samma gång. Man vågar liksom inte riktigt tro på det. Kram på dig!

    Fia: Nä, det är svårt att ta in att det äntligen är slut på cellgiften! Kram på dig!

    Pys: Är det redan cyto nr 3 - hur lite vila får du emellan cytona? Kör på och ta dö på de jävlarna! Kämpa på! Kram tillbax

    SvaraRadera
  6. Grattis nu får du fira vad du orkar! Så skönt det måste vara. Själv fick jag 3:e EC i går så i kväll så i morgon är jag utslagen men i dag ok! Kram Cecilia

    SvaraRadera
  7. Vad skönt att det är över!
    Kommer ihåg när jag fick min sista, det är 3 år sedan nu till midsommar.
    Kändes så skönt när det gått tre veckor och man inte skulle på det igen. Hoppas du får en trevlig valborg och att du inte mår för dåligt.Kram Åsa.

    SvaraRadera
  8. Åh vad du har varit duktig!! Vad skönt att du har fått den sista nu.
    Kram
    Katarina

    SvaraRadera